Sambil menunggu  

Posted in ,

Kembali ke Budu. Boss call tadi beritahu detail pegerakan mereka dari MIMET. ETA 5 or 6pm tapi berdasarkan makluman awal harus lajak ke malam. Takpelah, janji selamat sampai. Sempat le aku mendelete berbondong-bondong email yang selalunya aku lakukan sebagai akiviti harian. Selama di sini terlepas 2 perlawanan penting United. Takpelah yang penting kedua-duanya berakhir dengan kegembiraan. Mujur ada sahabat yang sanggup membekalkan info. Menyesal? Tidak juga. Apa yang dapat di sini berganda-ganda nilainya. Ye ke dapat? Haha...perasan.

KBI esok start awal. Pukul 9 pagi dah lapor diri. Selalunya awal petang. Apa yang nak diisi secara kasar sudah dalam kepala kerana KBI Bukit Beruntung baru je lepas. Tinggal tambahan slot pagi sahaja. Masa UMP datang aritu ada empangan & alas board yang belum selesai. Mungkin mereka boleh menyiapkannya. Kalau tak sempat tinggal aje pada UiTM sejagat yang akan turun.

Pasal program UiTM punya la ting-tong kebabom aku dengan barisan so called penggerak. Bukan program meraikan perkahwinan aku. Yang tu pun tak ramai yang turun aritu. Apabila timbul dugaan ternyata kepentingan umum tidak didahulukan. Masing-masing mahu melepaskan diri sendiri sahaja. Baru la sikit dah bertindak macam tiada pegangan.
Yang mana tiada pun takde disampaikan maklumat. Alhamdu Lillah, terima kasih Tuhan, sesungguhnya Kau telah perlihatkan sejelasnya mereka yang hanya layak berada di barisan belakang sahaja. Takat bancuh-bancuh air boleh la. Tidak la pening kepala lepas ini.

This entry was posted on 2009/05/08 at Friday, May 08, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 ppl left their mark

mesti best kan program wiken lepas. ruginye x dpt join.. jauh dan ada tuntutan lain di sini, huhu... harap2 nxt time bole la join insyaAllah.. lamanya x beraktiviti sebegini.. hmmm..

May 11, 2009 at 5:04 PM

sesuatu itu mmg ada tempatnya

June 2, 2009 at 11:11 PM

Post a Comment