Tanda-tanda awal  

Posted in

Tekak mula sakit sewaktu berada di Agoh Chalet lagi. Hacks hitam 5 posen belian di jeti kejap je habis. Pagi tadi topup lagi singgit sambil membeli Sinar untuk kekanda & adinda yang jauh di mata. Petang ini pening-pening mula terasa. Project paper belum lagi dimula. Mau dibombard lagi nanti. Malam esok gerak awal ke Jengka. Bermula 8.30 sebagaimana dipinta. Korang yang tetapkan, jadi harus berani berpegang pada janji. Awal pagi lusa pula ke kampung. Lagi 1 jam sampai bakal singgah untuk usha pape yang patut. Adat mana leh tinggal (selagi ada manfaat & tak bertentang). Mohon padanya moga berjalan lancar segala. Mohon undur diri seketika agar pulih sediakala. Kerna harus diselesaikan banyak benda.

This entry was posted on 2008/11/06 at Thursday, November 06, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 ppl left their mark

get well quick :D
biasanya kalau tanda2 awal da muncul, kawan sy akan cpt2 minum jus vitamin C xDD sy pulak akan minum susu cpt2. those are good for immunity ^^

November 6, 2008 at 11:22 PM

thanks,waking up this morning tggl tekak je yg masih sakit...jus vitamin c ok lg, tang susu tu kalo xde perisa mmg xleh telan

November 7, 2008 at 7:09 AM

hehe, tanda tanda zaman bujang dah sampai kehujungnya tu. anyway goodluck dude and congrats

November 9, 2008 at 11:22 AM

hoh,kalo benar teori itu dah 14 kot anak aku skrg...thanks anyway

November 9, 2008 at 8:04 PM

Post a Comment