To my lil'angels  

Posted in

Khas buat:
Ayish, Isyia, Awisy, Ika, Dina, Amal, Emma, Sara, Edora & Izz.

Insya'Allah hujung tahun ni Paklong An & Aunty dapat baby. Dah 30 tahun Paklong tunggu. Lama tu. Selama ni pada korang la tempat Paklong mencurahkan kasih sayang. Pada korang la Paklong selalu pergi bagi meleraikan segala kekusutan. Andai ada masalah koranglah penawar terbaik dalam dunia yang fana ini. Walaupun pada ketika itu seolah-olah satu dunia berpaling dari Paklong, korang tetap setia dengan senyuman yang bisa menyembuh segala duka lara.

Bagi Paklong rumah Opah Taman Seraya tu umpama "heaven on earth" lebih-lebih lagi dapat layan korang. Walaupun Paklong tak mampu nak pergi bawak jenjalan jauh, dapat bawak gi main taman kat atas bukit pun dah seronok. Suka tengok korang enjoy main buai laju-laju, jongkang-jongkit & kadang-kadang badminton kalau angin tak kuat. Lepas tu biasanya kita ke Mobil beli aiskrim. Takdela sebesar mana pun pemberian tapi tak lekang dari mulut setiap dari korang,"terima kasih Paklong An".

Bila tengok sama-sama korang, teringat Paklong masa kecik-kecik dulu. Macam tu la Paklong dengan Mama korang & Pak Usu. Punya la seronok kalo gi umah Opah korang dulu, sampai kalo Tok Ngah nak ajak balik memang tak sah la kalo tak kena kejar keliling umah sebab takmo balik. Tu kira macam game penutup la sebelum gerak.

Jadi selepas bulan Disember nanti jangan risau, kasih sayang Paklong terhadap korang tetap takkan berubah. Korang layan & jaga la baby Paklong nanti k. Mesti dia lagi seronok apabila korang ada. Apa pun, korang will always be my cute lil'angels. Always.

Salam sayang,
Paklong An.

This entry was posted on 2009/11/13 at Friday, November 13, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 ppl left their mark

sumere  

dah tak lame..hehe~ tak sabar nak teng0k baby.. ~smile~

November 14, 2009 at 3:08 PM

melancholic

November 15, 2009 at 2:24 AM

sumere~doakan semua selamat

tawaw~ye la kot hehe..

November 15, 2009 at 10:32 AM

Salam

Baby tu mesti ikut ayah dia, gagah menempuh hidup!

November 21, 2009 at 6:41 PM

salam,
ibu dia lagi gagah menempuh dugaan hidup rasanya

November 26, 2009 at 11:12 AM

30 years? Wow...tentu baby ni akan mendapat perhatian lebih istimewa :)

November 29, 2009 at 4:07 AM

yup, plan asal 25 tapi terlajak banyak huhu

December 3, 2009 at 2:23 PM

Post a Comment