Aku mahu pergi MAHA 2008!  

Posted in

ya Tuhan, aku nak sungguh gi MAHA 2008...dengarnya macam-macam mende yang sesuai dengan jiwa aku dipamerkan tanpa rasa belas kasihan...dah buat cyber-survey...dapat la maklumat tentang lokasi kejadian, waktu buka-tutup, parking fees 5 hengget, ada tram bayo singgit untuk urusan angkutan, harga jualan yang agak rip-off serta tak berbaloi dan lain-lain lagi...

kalo nak pegi tinggal esok dengan lusa je la...sabtu pagi ni dah ada meeting untuk big event lusanya...kalo dak kena nunggu 2 tahun lagi weh...petang ni harapnya dapat setel 3 keje sekali, barulah leh berlega-lega hati ke MAHA (boleh, insya'Allah)...jom,sape nak ikut?

This entry was posted on 2008/08/20 at Wednesday, August 20, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 ppl left their mark

Coz nobody comment in your blog.. I'm 1st!! hahah mcm blog mahathir pulak... so you put in your blogroll, i put yours, Deal? btw aku pun teringin nak pegi gak, tapi sabtu ni kena balik kg pulak, member kawen, dahlaa abang aku dpt hadiah landskap terbaik peringkat kebangsaan... xleh tgk dia kembang idung ambik hadiah.. so how's your life, nampak makin2 sihat. jadi cikgu ke? mmm ko pun jarang yek chit chat kat tahap group.. bawa diri ke?

August 22, 2008 at 12:15 AM

blog aku ni baru maa, newbie lagi dlm bidang neh...aku dah masukkan blog ko dlm senarai...congrats to ur bro...me life is ting tong...aku hanya kuli pekebun kecil sawit...mmg le bawa diri, xkan nak tinggal kat semejid kot!

August 22, 2008 at 12:49 AM

ecewahh 'macam2 benda yg sesuai dgn jiwa aku' xPP ni mesti cempedak durian, nuget buah2an &kerabat mereka.. ahax :P

August 22, 2008 at 1:51 PM

betol tp x tepat...yg tu sesuai dgn jiwa & perut...nak g tgk teknologi psl penternakan menatang...pertanian adalah perniagaan gtu!

August 22, 2008 at 8:34 PM

gi tak bro?

August 24, 2008 at 10:22 PM

sadly x mampu dari bnyk segi nak g...ada pasal lah tu

August 25, 2008 at 1:30 AM

Post a Comment