Langsung dari gerai 3 & 4 Feskem 2008  

Posted in

kembali kepada petak pertama...
selesai 2 hari tugas pertama tinggal 1 lagi kerja yang bakal diselesaikan pada petang esok...hari ini waktu operasi dilanjutkan sehingga jam 2 pagi...semoga mencapai target jualan...gembira melihat kerjasama antara kita menguruskan pelanggan yang berbagai ragam & pe'el...semoga "cangkuk" antara kita akan bertambah erat...

nana & lan tengah membasuh...jo macam biasa sedang standby untuk entertain customer...petang-petang ni memang slow sikit...dijangka malam penghabisan ni akan all-out...ringan sikit barang abg nizam nak dibawak ke Putrajaya...

This entry was posted on 2008/08/30 at Saturday, August 30, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 ppl left their mark

feskem tu stands for what? wahh pergi berniaga rupanya. bagos2 ^^

August 30, 2008 at 8:34 PM

feskem = festival kemerdekaan .. hee


platform yang best la. caya la abg nizam. hehe... ~mari la kita cangkuk mencangkuk.


p/s;rindu la plak nk makan makanan mak cu&pak cu. abg nizam pun ada nostalgia gak ngn saya nih hehe...

August 31, 2008 at 3:48 AM

~sikit sikit hehe.. sikit sikit hehe..

August 31, 2008 at 3:49 AM

wani~yup, betol tu...thanks to my PA for replying...x abes lg tempoh pemulihan tenaga neh

tawaw~everyone enjoy themselves...nmpk la mana2 yg btol2 rajin@langsung x taw nak buat keje...yg paling teruk langsung x ambik peduli kewujudan gerai tu...dtg dlm 2 minit pastu buat2 sibuk utk bergambar...org itu mmg fuck off!

ps:pe yg sikit2?

September 2, 2008 at 2:11 PM

Post a Comment