Perghh sedap bai...  

Posted in

Berbaloi rasa walaupun demam teruk 3 hari sebelum bernikah & disambung selepas itu. Betul la nak dapat barang baik kena susah dulu. Teringat cerita Yg Utama kisah seorang yang terlajak kawen menangis keluar bilik tatkala malam pertama. Bila ditanya kenapa jawapannya kerana menyesal lambat kawen, sedap rupanya benda itu. Tersenyum sinis aku di samping Datuk Panglima Wilayah. Hari-hari berlalu sekarang amat bermakna. Bila sampai waktu lapar terhidang depan mata. Sampai kenyang aku bubuh. Bertuahnya hidup. Kepada CMK jangan risau, aku doa ko pun cepat-cepat beroleh nikmat dunia ni. Takat teori berlambak tak kemana. 40 suap tuh, kata Ustaz Latif suatu ketika dahulu. Kepada bdkbaek jangan risau, takkan umur beliau cecah 30 baru dapat. Ikut yang elok sudah. Kepada isteriku, terima kasih sayang. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Korang ingat apa yang sedap tu? Masakan isteri aku la, memang sedap! Nak merasa jemput la datang ke rumah.

This entry was posted on 2009/03/27 at Friday, March 27, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 ppl left their mark

tawawfayakof  

dengor nye petang petang ada buat jemput jemput. ngam tu, pekena ngn kopi. puh...


cayok la CMK. ramai yang mendoakan anda.

March 28, 2009 at 3:56 AM

jemput2 durian tuh...aku pon festaim makan...tp dgn teh o je la

beliau deserved to be taken care off too

March 28, 2009 at 10:59 AM

Smpikn pd CMK jgn smpi sy langkah bendul..hehehe

March 29, 2009 at 11:44 AM

dia mmg salah seorang pembaca blog aku & pasti dia akan lebih tertekan

March 29, 2009 at 12:02 PM

bila CMK nak berblogger. ke blogger diam diam dah...

March 29, 2009 at 2:12 PM

maybe sbb dia skrg dah start beremail semula

March 29, 2009 at 2:17 PM
sumere  

...tak tau nak kata ape...

March 29, 2009 at 10:19 PM

taip aje mimi

March 30, 2009 at 2:35 PM

ngah tertunggu2 blog CMK

April 4, 2009 at 12:20 PM

cmk.blogspot.com

April 4, 2009 at 3:17 PM

Post a Comment