Exora Exclusive Pic  

Posted in ,

Baru dapat email gambar Exora dari seorang teman pagi tadi.(apsal entri aku skrg bersumberkan email ek?) After much hype (mak aku kata) akhirnya muncul juga apa yang dinanti oleh rakyat Malaysia. Pelbagai topik telah disentuh sewaktu perbualan berkenaan dengan MPV pertama keluaran Proton ini. Paling banyak disentuh adalah berkenaan dengan enjin 1.6nya. Boleh ke enjin tu membawa rangka MPV? Kalau ratio(dgn izin) body dengan enjin tak sekata jadilah fenomena bagai mencurah minyak ke daun keladi. Aku dah cukup masak sejak berKsatria dgn enjin 1.3 yang karburetornya ala-ala kena cari ganti kat kedai potong. Ok la, dah tajuknya pun gambar maka saksikanlah dengan mata anda sendiri. Nak cari maklumat tambahan sila tanya makcik google(mcm biasa).


*pandangan depan-grill persona?*

*bumper tu mcm pernah tgk*

*pintu belakang sedang terbuka*

*duduk KL kena pakai yg ni*

*Avanza vs Grand Livina vs Exora*

ps: kpd sesiapa yang pernah ada pengalaman bersama Avanza & Livina sila nyatakan kelebihan model itu. Sekarang ni ramai betul pakai Livina.

This entry was posted on 2009/04/03 at Friday, April 03, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

9 ppl left their mark

nnt dh ada sbijik nk tumpg...

April 4, 2009 at 12:10 PM

muleh2, tlg jaga anak2 aku kat belakang

April 4, 2009 at 3:19 PM

dlm sume yg d preview.. sy cume minat kat GPS 2 jer...( x ingin tragedi drive Nazaria boss brulang lagi..huhuhu)

April 4, 2009 at 8:09 PM

ada ek gps...x brp clear lak gmbr aku...apakah tragedi itu?...next entri mayb

April 4, 2009 at 8:37 PM

x mampu utk dluahkan melalui pnulisan..hehehe

April 4, 2009 at 9:09 PM

penah wat muka kesian nk tmpg grand livina, tp tuan dia wat x pott je, x semawa langsung! huhu.. sungguh menyedihkan! heh!

April 6, 2009 at 10:41 AM

mungkin org itu mmg jenis kena terus terang

April 7, 2009 at 10:46 AM

atau mmg dia jenis kedekut! hehehe (ish2 x baiknye bersangka buruk dgn orang lain kan, kan, kan.. tp nk jugak! hahaha)

April 8, 2009 at 2:34 PM

haha no komen, sedang masih mendidik diri utk tidak mudah bersangka buruk pd org lain

April 8, 2009 at 4:32 PM

Post a Comment