Melayan Hawa  

Posted in ,

*tadi sempat mengusha blog-blog top 10 kat Malaysia, semuanya penuh dgn gambar...hmmm ini mungkin faktor blog mereka jadi best...berbekalkan kamera Lumix DMC-FX3 pinjam bakal adik ipar aku cuba mengorak langkah ke arah itu juga...sorang!!!

berikutan post mengenai pose sebelum ni, ada diselitkan tentang surpee seben e yang bisa bikin otak kamu beku gitu!...malam-malam ni cantek juga ke seben e untuk mendapatkan barang secawan bersaiz 22 oz...kalo gi siang-siang pelik lak orang tengok nanti...dengan penuh azam di dada berbekalkan seunit wallet aku meredah kegelapan malam dengan meminjam moto akak ke seben e untuk mendapatkannya (poyo gler padahal 5 menet je dah sampai)...meh, join skali!...korang join tengok je la ek...

*nyam2-hasil usaha gigih*

*tadi mmg padat dihentak2*

*mystery flavor no. 1 + no. 2*

*close up*

This entry was posted on 2008/09/16 at Tuesday, September 16, 2008 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 ppl left their mark

dulu saya juga suka giler Slurpee 7-Eleven ni tapi bila saya baca cerita staff 7-11 mengenai tahap kebersihan mesin tu....hilang selera. huhu....

September 19, 2008 at 12:57 AM

hoh!...cte la, cte la...best layan cte urban legend neh, lebih2 lg melibatkan organisasi yg besar

September 19, 2008 at 5:25 AM
syami  

mule2 igt kepala pocong
seram nak tgk
skali....plastik slurpp daaa
huhu~~...

September 19, 2008 at 6:02 AM

mystery flavor ni adakah mangga? (terbaca kat blog sape ntah lupa :PP) tp da lama seyh xbeli slurpee kat 7e. dlu masa gile slurpee tu, smpai kebas2 lidah sebab makan. rasa macam terbakar sepanjang hari lolx

September 20, 2008 at 8:36 PM

thought so,x sempat nak tulis...u can read my mind...masih menunggu special report dr sherrina ttg mende ni

September 21, 2008 at 9:15 AM

well, budak 7-E citer le yg kalau kene outlet yg pekerja dia malas, dorg biorkan aje mesin tu tak dibasuh. Akibatnya, bila dibuka mesin tu salur keluarnya slurpee yg lazat tu akan berlumut. Dikatakan ada outlet yg biorkan aje mesin tu salurnya berlumut tahap gaban, malas punya pasal. Sebab dari luar mana nampak. Bila buka body mesin tu je yg nampak.

Gitulah citernye, kalau ada member keje 7-E cuba risik ada betul ke tidak. Jangan le percaya bulat2 :D

September 24, 2008 at 11:29 PM

thanks for the reply...next mission:mengesahkan dakwaan ini & dilaporkan secara eksklusif disini...sape2 out there prnh keje 7e?

September 25, 2008 at 3:22 AM

Post a Comment