Email yang aku suka  

Posted in

*Adam Savage and Jamie Hyneman*

Dear Me,

Congratulations! You have been selected as a winner in the first weekly draw of Discovery Channel's Mythbusters Contest.

You have won for yourself a Mythbusters Goody Bag worth US$100. Furthermore, you will also be eligible for a chance to win the grand prize of a trip for two to the Mythbusters Lab in San Francisco.

Your prize will be delivered to the mailing address you provided in your contest entry submission, within the next 7 working days.

If you have friends who are fans of Mythbusters as well, please share the link with them for a chance to win fantastic prizes!
Mythbusters Contest Link: www.discoverychannelasia.com/mythbusters

Remember to tune-in to Mythbusters 100th Episode Special: MacGyver Myths on 31 July, Thursday 10pm (MAL/HK). Enjoy!

Cheers,

Siok Sian
The Discovery Channel Team

jon says...
woohoo...syukur alhamdu'Lillah aku antara 10 orang yang berjaya memenangi hadiah mingguan peraduan rancangan faveret aku...tengah excited menunggu hadiah yang bernilai US$100 bagai dikata...apa la gamaknya dalam goody bag tu...papepun x sangka ada gak luck aku dalam arena peraduan ni...dari kecik haram x pun pernahnya dapat hadiah...belum rezeki namanya tu...selalu pergi dinner pun ada la sekali pernah dapat cabutan bertuah sterika kat penang dulu...ish, x bersyukur tol aku ni...ada orang lain langsung x pernah dapat apa pun...(bertukar mode insaf)apa pun, aku bersyukur pada Mu atas pemberian ini tatkala hamba Mu yang selalu ingkar ini berhadapan dengan pelbagai dugaan & cabaran...semoga aku terus berjaya memenangi hadiah utama iaitu lawatan ke
Mythbusters Lab di San Francisco...amin...

This entry was posted on 2008/07/26 at Saturday, July 26, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 ppl left their mark

hoh menang peraduan! :DD kite ni bile la pulak nk menang2 peraduan camni agaknye.. lolx. ok semoga selected utk hadiah utama tu! ;]

July 29, 2008 at 12:02 AM

nak ikot g lab..... huuuu... nak ikot... huuu (mode gedik)

July 29, 2008 at 2:46 AM

wani-tgh berdebar nunggu adiah x smpi2 lg ni...dont worry, keep on trying...ada rezeki ada la...tq for the wish...nak tergelak pon ada sbb slogan ari2 in BI & my BI is the terrer crazy haha...

37vd-ish, lab kat sana kan bnyk...pilih je nak lab apa...sorry la bro, wa dah janji dgn Hanis Zalikha dulu la haha

July 29, 2008 at 2:52 PM

Post a Comment