hi n low of life  

Posted in

hidup mesti terus!...wah senangnya cakap...tapi ramai yg x tau camne nak terus survive...ada gak yg amek keputusan untuk berhenti je dari hidup...ada gak yang wat hidup org lain berhenti/pause...terpulang pada jatidiri memasing how to react with it...hopefully every action involves deep thinking so that no one will regret afterwards(ayat BM yang diBIkan secara terus haha)...and now frens, let's take deep breath...in and out...skali lagi, in and out...               fuhhhhh...jom teruskan hidup!!!


ps:hidup ini sekali, jangan takut untuk mati

This entry was posted on 2008/07/22 at Tuesday, July 22, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 ppl left their mark

tu la kan, ada jugak org yg xberapa nk value life; either life dia sendiri or org len.
hahaa tu pasal orang berdisko siang malam, sebab dia xtakut mati :PP

July 22, 2008 at 5:02 PM

as long as i seen, diorg ni takut mati tapi ingat mati tu hanya menjengah bila dah tua...well, kelapa muda pun pernah gugur

July 22, 2008 at 5:14 PM

Post a Comment