Unpacking Mythbuster Goodie Bag  

Posted in

entri ini adalah episod ke-2 dari siri the making of Mythbuster Lab Trip(amin...)...entri sulung korang leh cekidout disini...

maka sampailah pek hadiah yang ditunggu-tunggu sejak 4 hari lalu...ikutkan alamat, ianya dihantar dari negara yang dapat Batu Putih dek kebodohan team kehakiman negara Malaysia...rasanya ini penghantaran ke-2 aku dapat dari seberang lautan...yang pertama cd ubuntu...dengan air liur peluh mengalir, aku membuka bungkusan dengan agak rakus ditemani abu yang kelaparan...

*ini rupanya bungkusan itu*


*si abu ni pon tumpang excited*


*bungkusan dlm bungkusan*


*peek-a-boo*


*1st goodie - special tuh!*


*aiyak, kena beli dvd rom nmpknya*


*goodie #2 - mythbuster official t-shirt*


*grafik kat shirt - si buster yg x pernah komplen*


*aiyak #2 - WaddaFish! Saiz M?*


*grafik belakang t-shirt(kat tengkuk)*


*last 1- beg apa ntah namanya(aiyak #3)*

sudahnya aku senyum kelat aje...dvd tu memang takleh nak tengok lagi, t-shirt tu sah-sah centot & beg tu tak sesuai langsung dengan kemachoan aku...apa yang berlegar dalam pale aku sekarang ialah:
1) mintak farid bawak turun laptop dia malam ni
2) nak jual rare t-shirt tu kat Lelong
3) jual bagi beg tu kat adik pompuan aku

i need that Grand Prize badly!

ps: tq along kerana bagi abu, pak usu mira, maklong, etot, neena, atan & comot lunch tadi walaupun muka along macam x gembira je dapat hadiah.
ikhlas,
abu.

This entry was posted on 2008/07/30 at Wednesday, July 30, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 ppl left their mark

SAYA! SAYA! (angkat kedua dua tangan) SAYA SAIZ M

July 30, 2008 at 6:58 PM

alamak, Hanis Zalikha pon saiz M ;p...xpe2, taip{jarak}jumlah bidaan cthnya 100{jarak}4 digit terakhir no kad kredit anda & hantarkan pd no aku...

July 31, 2008 at 4:02 AM

kena bida gak ke? ishk.... xpe la, dpt sampol surat pon ok T_T

July 31, 2008 at 3:34 PM

ohoo abu berbulu elektrostatik! :P

July 31, 2008 at 4:43 PM

tawaw-haha ayat frust tp masih ada unsur memancing disitu...

wani-efek bulu abu mmg semulajadi...tiada sebarang tenaga elektrik dikenakan ke atas beliau...badan je kecik tp kalo time mntk makan, sore dia paling lantang

July 31, 2008 at 4:53 PM

so, whats next? pertandingan memasak tajaan meggi?

August 10, 2008 at 10:18 PM

mythbuster lab bebeh!...aminkan ek

August 11, 2008 at 12:13 AM

Post a Comment