Cahayamata Atan & Ida  

Posted in ,

Tahniah kepada sa udara Atan & Ida bersempena kelahiran cahayamata sulung korang pada pukul 10 pagi tadi di Hospital Jengka. Berseri-seri wajah Tok & Tok Wan yang mendapat cucu sulung. Semoga dengan amanah yang diberi dapat menambah kebahagiaan rumahtangga. Cuti la dulu sementara baru sangat ni. Jangan cuti terus sudah. 


Habis KK tadi kami terus melawat Puteri Qistina Damia yang nyenyak betul tidur di sebelah maknya. Kehadiran segerombolan manusia berpakaian satu bentuk membikin mak guard di luar wad resah. Beliau hanya membenarkan kami masuk secara bergilir. Kira ok la, arahan dikeluarkan dengan penuh hikmah. Kalau nak ikut memang la nak serbu ramai-ramai, terlupa lak yang wad tu bukan kat Gleaneagles. Sekilas pandang muka aku wajah baby mengikut muka Hikmahnya. Tak kisah la ikut muka sape pun janji kedua-dua ibu & anak selamat. Lihat gambar eksklusif yang tak kan keluar di majalah Hello.

*baby feat. 1st peace dr paklongnya*


*lebat rambut, kecik-kecik dah jaga aurat*


*geram nak kiss tp mak dia cam usha je*



Dan aku makin ketinggalan...

This entry was posted on 2009/02/01 at Sunday, February 01, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

14 ppl left their mark

syami  

c0mel bangat!!! puas dpt tgk depan2

February 1, 2009 at 10:32 PM
nana  

nak tgk life gak..xdpt. mane aci..huhuhu

February 1, 2009 at 11:27 PM

atan dah dpt baby eh...nnt kena citer kt baby tu sape yg jd pengapit daddy die dulu...hehehe

February 2, 2009 at 1:35 AM

syami~marilah sama2 bersyukur atas rahmatnya

nana~org sakit buat cara sakit ek, dok diam2 rehat

mint~sape aku nak cte kat anak aku nnt ek?

February 2, 2009 at 7:32 AM

Tahniah alhamdulillah. Cute baby!

February 2, 2009 at 11:28 AM

ble nk g lg?
nk gak ziarahh..
ank abg nasir pn x tgk lg..huhu

February 2, 2009 at 2:24 PM

ulrik~thanks on behalf

air~g je kat jengka 10

February 2, 2009 at 3:13 PM

amboi, nama.. kemain lagi, hehe.. neway, tahniah buat ibu dan ayahnye. assalamualaikum dan selamat datang buat puteri qistina damia. semoga menjadi anak yang solehah~ insyaAllah :)

February 2, 2009 at 3:48 PM

well,nama moden le katakan...insya'Allah,amin...

February 2, 2009 at 3:53 PM

kalo leh baby laki lak nnt letak nama muhaimin...

February 2, 2009 at 7:12 PM

naik darjat jadi wali si atan...

~rilek, belum tertinggal lagi

February 3, 2009 at 2:11 AM

mint~nnt aku bawak cdgn itu ke tgh

tawaw~ko pun boleh jd wali tp caranya akan menyedihkan...psl rilek le tertinggal neh

February 3, 2009 at 3:14 AM

saudara mint...mengapakah anda menguarkan pendapat yang sangat kelako...huu~~~ selak gelak.. anyway... she is da cutess baby in dat sepital... lala~~

February 3, 2009 at 10:48 PM
siputsedut  

cute,,cam aku masa kecik...

February 6, 2009 at 8:45 AM

Post a Comment