Luis Felipe Scolari jadi jurulatih Malaysia  

Posted in

Itu managaer chelski dah kena pecat. Apa kata soltan bola buat satu benda yang bijak sikit kali ni. Kasi angkat itu FLS ganti Santhianathan. Biar pun kita tahu turun la jurulatih dari langit ke 7 pun tak kan naiknya bola Malaysia ni kecuali mereka yang memanipulasikan bola untuk kepentingan sendiri ditendang jauh-jauh. Sifirnya mudah;

bola+politik=macam haram
Takziah jua buat penyokong chelski esp mereka yang berada di shah alam. Ada manager berpiala dunia tak semestinya mudah kuasai liga satu-satu negara. Korang punya sugar daddy yahudi tu pun kena banyak-banyak bersabo. Sir Alex pun bukan sikit masa dia nak build up apa yang ada sekarang. Nama pun dinasti. Kalo tengok apa yang dah ada memang la orang ramai akan jeles. Korang tak tengok masa dia susah dulu. Begitu resam manusia, suka memilih apa yang ingin dilihat.

This entry was posted on 2009/02/10 at Tuesday, February 10, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

5 ppl left their mark

dh lama xikot bola Malaysia...boring..huhu~

February 10, 2009 at 12:14 PM

tau xpe, welcome to the haters club...sokong team mn ek?

February 10, 2009 at 12:16 PM

ntah la...sbb dh lama xikuti..kih3~

February 10, 2009 at 12:20 PM

dyorang igt klu 2kar j/latih, M'sia bleh masuk World Cup 2018 nt kot?

February 10, 2009 at 1:09 PM

yg belakang ngikut je

February 10, 2009 at 1:20 PM

Post a Comment